4 juni 2023
måndag, 10 maj 2021 10:44

Jannice Johansson Steijner ny ledamot för Nyréns

Skrivet av 

 
Årsstämman på Nyréns Arkitektkontor har valt Jannice Johansson Steijner som ny ledamot i styrelsen.  Hon är arkitekt SAR/MSA och har en bakgrund som vice  vd och partner på Tengbom samt som vd i ett par mindre bolag. Idag är hon företagare med fokus på affärsutveckling och förändringsarbete inom kreativa näringar. Hon har ett brett engagemang i branschen, bland annat som ordförande i Företagarrådet på Sveriges Arkitekter och projektledare för Arkitektrådet på Innovationsföretagen.Jannice Johansson Steijner är nyvald styrelseledamot för Nyréns Arkitektkontor.


– Jag är glad och stolt över att väljas in som ny ledamot i styrelsen för Nyréns, särskilt i denna spännande tid när både branschen och arbetslivet i stort befinner sig i kraftig förändring. Det känns roligt att tillsammans med resten av styrelsen – med ordförande Kerstin Brunnberg i spetsen – få bidra strategiskt till förnyelse och utveckling inom till exempel affärsmodeller, tjänsteerbjudande och positionering, säger Jannice Johansson Steijner.

Pandemin har utmanat såväl individer som företag och offentliga verksamheter. Förändringsbenägenhet och omställningsförmåga har sats på sin spets. Nyréns har under det senaste året lagt stor vikt vid ännu närmare samarbeten med beställare och ett rejält engagemang för samhällsfrågor. Fokus har också lagts på ett utvecklat arbetssätt, till exempel när det gäller involvering, delaktighet och kreativa metoder.

– Att Nyréns styrelse nu berikas med att Jannice Johansson Steijner tar plats där är mycket glädjande. Nyréns mångårigt framgångsrika verksamhet kommer att ha stort utbyte av hennes goda omdöme, kunskap om branschen och hennes nätverk från olika delar av samhället. Vi i styrelsen ser verkligen fram emot att få jobba ihop med Jannice, säger Kerstin Brunnberg, styrelseordförande för Nyréns.