Skriv ut denna sida
måndag, 10 maj 2021 10:19

Stenhus Fastigheter förlänger avtal med Rusta

Skrivet av 

 



 

 

 


Vattumannen 3 i Norrtälje är en handelsfastighet med uthyrbar area om cirka 9.927 kvm. Fastigheten är fullt uthyrd. Hyresgäster är Willys, Rusta, Jysk, Blomsterlandet och Norrtälje Padelcenter. Fastigheten är belägen på Baldersgatan 27 i Knutby handelsområde i Norrtälje. Omkringliggande bebyggelse utgörs huvudsakligen av större handelsetableringar såsom Dollarstore, MIO och Lidl. Området ligger cirka 4 km från E18.

 

 



Stenhus Fastigheter har förvärvat fastigheten Tågarp 16:38 i Öresund samt förlängt hyresavtalet med Rusta i Norrtälje Fastigheten Tågarp 16:38 omfattar totalt cirka 4 304 kvm LOA och cirka 5.944 kvm mark och fastigheten är fullt uthyrd till Hedson Technologies AB med ett trippel net avtal. Det årliga driftnetto uppgår till cirka 2,1 MSEK.

På fastigheten Vattumannen 3 i Norrtälje har Stenhus och Rusta förlängt befintligt hyresavtalet till den 30 juni 2031, vilket är en förlängning med cirka 8,5 år. Rusta och Stenhus kommer som ett led i hållbarhetsarbetet investera i ledbelysning i lokalen.

Elias Georgiadis
,  vd för Stenhus Fastigheter, kommenterar:
– Förvärvet av Tågarp är vårt första förvärv i Öresundsregionen. Läget är utmärkt med närhet till såväl E6 som E22. Vi är också mycket glada över det förlängda avtalet med Rusta, långa avtal med stabilt kassaflöde är en viktig del i vår affärsmodell. Att vi även kan utveckla hållbarheten i våra fastigheter är intressant för framtiden.

Glimstedt har varit Stenhus legala rådgivare i transaktionen.

Senaste från Redaktionen