22 juni 2021
fredag, 07 maj 2021 11:50

Index Residence breddar produktutvecklingen

Skrivet av 

  

 

 


Rickard Haraldsson, vd för Index Residence.

 

 

 

 

 Index Residence uppdaterar sin affärsstrategi för de kommande fem åren med en bredare satsning på att fortsätta utveckla bostäder i attraktiva lägen med serviceerbjudande och premiumkänsla.

Strategin innebär ett ännu större fokus på bättre boendelösningar mot tydliga målgrupper, och bygger på att tillföra varje utvecklingsprojekt ett utökat serviceerbjudande genom uppskattade extratjänster så som bil- båt- och cykelpooler, concierge service, gym, café och Work Lounge.

– Vi har redan nu projekt som har service integrerat i vårt bostadserbjudande. Det har varit mycket uppskattat av dem som flyttat in i bostäderna, säger Rickard Haraldsson, vd för Index Residence.

Han tillägger:
– Utmärkta lägen kombinerat med hög kvalitet, god service och attraktiv arkitektur. Där är kundintresset också som högst.

Den uppdaterade affärsstrategin ska bidra till att synliggöra de mervärden som idag finns i verksamheten och i de produkter vi erbjuder.

– Vi har i dag en stor portfölj med attraktiva projekt i Stockholms kranskommuner. Vi ser en stor efterfrågan på bostäder med premiumkänsla i bra lägen, bostäder med extra allt, avslutar Richard Haraldsson.

Index Residence har sedan 1998 byggt drygt 5.000 bostäder i Stor-Stockholm, och gjort betydande investeringar i Floridas hyresmarknad. Med sitt Nordamerikanska huvudkontor i Jupiter, Florida, har fastighetsbolaget sedan 2014 utvecklat drygt 2.800 bostäder, från centrala Florida till Florida Keys.