22 juni 2021
torsdag, 06 maj 2021 10:51

In3prenör bygger om 14.600 kvm för Ursvik Entré

Skrivet av 

  

 

 


Ursvik Entré invigdes 1992, då för SEB:s verksamhet och känt som Bankhus 90, och består av totalt cirka 60.000 kvm. Ursvik Entré ligger i Rissne, Sundbyberg som är Sveriges just nu starkast växande stad. Intill Ursvik Entré finns den växande stadsdelen Stora Ursvik som omfattar planering av fler än 5.000 bostäder och 5.000 arbetsplatser samt kraftigt utbyggd infrastruktur med bland annat Tvärbanan som komplement till tunnelbana i Rissne och bussar. Foto: Erik Adamsson

 

 

 

 


I samverkan med Nordisk Renting och Ursvik Entré AB bygger In3prenör om befintlig byggnad inom fastigheten Stockmakaren 1, Ursvik Entré i Rissne, Sundbyberg. Projektet omfattar 14.600 kvm kontor för hyresgästerna Visma EssCom och Sida samt Ursviks Vårdcentral.

Byggnationen omfattar kontorsverksamhet med tillhörande funktioner såsom konferens- och mötescenter, datahall och arkiv samt vårdverksamhet. Projektet kommer att färdigställas successivt med tillträde från sen höst 2021 till sommaren 2022.

– Vi ser vårt samarbete med In3prenör som ett viktigt steg i vår framtida utveckling av Ursvik Entré. In3prenör har lagt stor vikt vid såväl hållbarhetsfrågor, socialt engagemang som leverans och projektledning när det gäller att skapa ändamålsenliga lokaler för Sida, Visma EssCom och Ursviks Vårdcentral, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

– Vi är väldigt glada att IN3PRENÖR:s modell för samverkan uppskattas av marknaden. Den här typen av projekt passar vår engagerade organisation perfekt och vi kommer att säkerställa en effektiv och trygg leverans av projektet, säger Anders Bysell, vice vd för In3prenör.