22 juni 2021
onsdag, 05 maj 2021 10:44

Urban Deli utökar på Skandias Sveavägen 44

Skrivet av  

 

 


Urban Deli förlänger sitt hyreskontrakt med Skandia med 10 år på Sveavägen 44 i Stockholm, och företaget tar dessutom över Hotel With, vars 106 rum är belägna under Urban Delis lokaler.

 

 

 

 

 


Restaurangen och saluhallen Urban Deli har varit ett uppskattat inslag i Skandias fastighet på Sveavägen 44 i Stockholm sedan företaget slog upp portarna 2015. Nu väljer Urban Deli att förlänga sitt hyreskontrakt med 10 år, och företaget tar dessutom över Hotel With, vars 106 rum är belägna under Urban Delis lokaler.

Hotel With är sedan länge en del av konceptet på Urban Deli Sveavägen. Idén är att erbjuda en unik, levande mötesplats med kombinationen restaurang, bar, deli, matbutik, takbar och hotell.

– Hotel With har drivits på ett fantastiskt bra sätt och har väldigt nöjda gäster. Vi har sedan start samarbetat mycket nära och gästerna har uppfattat hotellet och Urban Deli som ett gemensamt koncept, vilket alltid varit avsikten. Nu är vi väldigt glada över att ta över driften av hotellet och kan utveckla konceptet och erbjudandet ytterligare för våra gäster, säger Dan Jacobson, vd för Urban Deli

Framtidstron hos Urban Deli manifesteras inte bara genom denna satsning mitt i en period av förklarlig sviktande hotellbeläggning över hela världen, utan även av att företaget förlänger hyresåtagandet på Sveavägen 44 för de kommande 10 åren.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga förhållande med Urban Deli, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter. De har en stor del i att Sveavägen 44 är en så omtyckt och viktig mötesplats i vår stad. Tillsammans vidareutvecklar vi nu adressen och dess välkomnande vardagsrum såväl på tak som under jord.