4 juni 2023
tisdag, 04 maj 2021 10:41

Kungsleden rekryterar chefer och affärsutvecklare

Skrivet av 

 

 

 
Kungsleden stärker affärsutveckling genom nyrekrytering av Anders Lind (bilden t v) som ny affärsutvecklingschef för Stockholm och Charlotte Adlerton Gadd (bilden i mitten) som affärsutvecklare i Göteborg. Samtidigt förstärker Kungsleden i Stockholm med Henrik Egnell (bilden t v) som ny marknadsområdeschef.

Anders Lind
börjar sin tjänst den 28 juni 2021 som affärsutvecklingschef med personalansvar för övriga två affärsutvecklare i Region Stockholm. Han kommer närmast från Castellum där han var projektchef och affärsutvecklingschef. Rekryteringen av Anders Lind är ett led i Kungsledens ambition att arbeta än mer aktivt med värdeskapande fastighetsutveckling.

Charlotte Adlerton Gadd
började i april 2021 på en nyinrättad tjänst som affärsutvecklare i Region Göteborg/Malmö. Hon är placerad i Göteborg och arbetar främst med affärsutveckling inom marknadsområdet Göteborg. Charlotte Adlerton Gadd kommer senast från rollen som affärsutvecklare på Skanska. Hon har även erfarenhet från långsiktig förvaltning från sin tidigare roll som marknadsområdeschef på Platzer.

Henrik Egnell blir ny marknadsområdeschef i Stockholm med ansvar för de tre klustren Stockholm City Väst, Stockholm City Öst och Västberga. Han kommer närmast från Lundbergs som marknadsområdeschef och har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen. Han börjar på Kungsleden den 21 juni 2021.