1 juni 2023
måndag, 03 maj 2021 10:18

Lennartsson, vd för Catella Corporate Finance i Malmö

Skrivet av 

 

 

 
Rekryteringen av Claes Lennartsson (bilden) innebär att han efterträder Jarl Olsson som ny vd för Catella Corporate Finance transaktionsverksamhet i Malmö.

Claes Lennartsson
har lång och bred erfarenhet av svensk fastighetsmarknad och han har varit anställd på Catella Corporate Finance Malmö sedan 2008 är samt sedan 2019 även som partner.

– Jag är givetvis mycket glad och stolt över den här möjligheten och ser verkligen framemot att fortsätta driva och utveckla verksamheten, naturligtvis med samma starka lokala närvaro och med utpräglat kundfokus. Det team om åtta personer som idag arbetar inom Catella i Malmö besitter en lång samlad erfarenhet och stor kapacitet att genomföra mångfacetterade transaktioner inom fastighetssektorn, säger Claes Lennartsson, partner och tillträdande vd.

Avgående vd Jarl Olsson grundade Catellas Malmökontor år 1996
och han har sedan dess varit ansvarig för kontoret som i år också firar 25 år. Jarl Olsson kommer fortsatt att vara verksam i en del av bolaget som senior partner. Claes Lennartson tillträder sin nya roll den 5 maj 2021.

– Det känns både fint och naturligt att Claes nu tar över efter Jarl som framgångsrikt lett i bolaget under många år. Claes kunnande kommer fortsatt att utveckla och bidra till vår verksamhet i södra Sverige, säger Robert Fonovich, vd för Catella Corporate Finance Sverige.