1 juni 2023
fredag, 30 april 2021 10:09

Lena Snygg, ny vd för Kapitel 8

Skrivet av 

 

 

 


Rekryteringen av Lena Snygg (bilden) innebär att hon blir för Kapitel 8. Idag driver Kapitel 8 två kontors- och konferensanläggningar i centrala Stockholm. Den ena ligger på Klarabergsviadukten 90, två minuters gångväg från Centralen och den andra i på Västra Trädgårdsgatan 15 (Tändstickspalatset), precis vid Kungsträdgården. Båda anläggningarna är medlemmar i Svenska Möten och Svanens Nätverk

Lena Snygg kommer närmast från Stureplansgruppen och hon har lång erfarenhet av att skapa upplevelser. Hon har genom nyckelpositioner under åren varit en del av att bygga upp kända varumärken som Scandic Park och Scandic Continental. De senaste nio åren har hon arbetat på Stureplansgruppen och varit vd för Stureplansgruppen Arena Catering AB vid Globen, Hovet och Annexet.

– Bolaget är väl rustat för framtiden och vi har ett perfekt läge och en spännande framtid med många nyheter framför oss. Vi drivs av möjligheten att skapa unika miljöer och möten där människor och företag kan växa. På Kapitel 8 vill vi samla mixen av experter, entreprenörer och personligheter, säger Lena Snygg.

Hon fortsätter:
– Den röda tråden som varumärket Kapitel 8 bär med sig in i minsta detalj är service och vi har sedan start utmanat genom att erbjuda unika möten med tidlös design och med människan i fokus. Platsen, mixen, inredning, maten, miljön – familjen Kapitel 8 är det som särskiljer oss.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Kapitel 8 tillsammans med våra duktiga medarbetare, kunder och partners. Vi har stora möjligheter att bredda vårt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mervärden till våra kunder, avslutar Lena Snygg.