21 juni 2021
tisdag, 27 april 2021 12:53

SPG satsar på nya bostadskoncept

Skrivet av  

 

 


Från vänster: Line Graff Nesse anställs som Associate i Investment & Asset Management på SPG i Oslo. Anton Carlsund har anställts till Stockholmskontoret som Analyst inom Investment & Asset Management och Camilla Leknes-Monssen tillträder sin tjänst i juni 2021 som Finance Director på kontoret i Oslo.
Scandinavian Property Group, SPG, anställer för fortsatt tillväxt  och satsar på nya bostadskoncept. SPG anställer tre nya medarbetare till kontoren i Oslo och Stockholm. Camilla Leknes-Monssen och Line Graff Nesse börjar på SPGs kontor i Oslo, och Anton Carlsund anställs till Stockholmskontoret.

Camilla Leknes-Monssen
tillträder sin tjänst som Finance Director i juni 2021. Hon har arbetat i åtta år som revisor i BDO med kunder inom huvudsakligen fastighet och investeringar. Hon har en MSc i Applied Economics and Finance från Copenhagen Business School samt en Master från Handelshøyskolen BI. 

Line Graff Nesse anställs som Associate i Investment & Asset Management på SPG i Oslo. Line Graff-Nesse är civilingenjör från Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet i industriell ekonomi med bred erfarenhet inom fastighetsinvesteringar. Hon har de senaste åren arbetat i Bærum kommun och var Partner och medgrundare av Dignia Eiendom, som arbetar med utveckling av bostäder för äldre. Hon börjar hos SPG i augusti 2021. 

Anton Carlsund har anställts till Stockholmskontoret som Analyst inom Investment & Asset Management. Han har en examen i MSc of International Business från Copenhagen Business School och han har tidigare varit anställd på Nordic Microfinance. Han börjar sin anställning hos SPG i juni 2021.

– Det är glädjande att vi lyckats rekrytera tre nya medarbetare och som vi nu kan hälsa välkomna till vårt SPG-team. Med deras breda erfarenhet inom ekonomi, finans, fastighetsutveckling och förvaltning, stärker vi kompetensen på flera områden i organisationen. SPG har en ambition om att vara en ledande aktör i utvecklingen av framtidens bostadskoncept med fokus på bostäder för aktiva äldre och förstagångsköpare. Vi har stor tro på att våra nya resurser kommer bidra till att SPG når sina strategiska mål, säger Carl Zetterqvist, partner & COO för SPG.