18 april 2024
måndag, 19 april 2021 17:53

Cushman & Wakefield förstärks med Susanne Hörnfeldt

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 










Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med Susanne Hörnfeldt (bilden t v).

Anders Elvinsson
(bilden t h), Head of Valuation & Strategic Advisory, Cushman & Wakefield, säger:
– Vi är glada och stolta över rekryteringen av Susanne som har en gedigen erfarenhet och ett mycket gott anseende i branschen. Susannes breda kompetens kommer vara till stor nytta båda vad gäller utveckling av verksamheten men även vad gäller högkvalitativa leveranser mot kund. För mig personligen blir detta ett kärt återseende då jag tidigare arbetat tillsammans med Susanne.

Susanne Hörnfeldt har mer än 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Klövern där hon ingått i bolagets ledningsgrupp, senast med titeln chef för Affärsstöd. Innan hon började på Klövern arbetade hon på Newsec som senior värderare och Partner.  Susanne Hörnfeldt har anställts som Partner på Cushman & Wakefield och ansluter till teamet i oktober.

Karl Persson (bilden i mitten), Head of Sweden, Cushman & Wakefield, säger:
– I och med rekryteringen av Susanne befäster vi vår position som Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa värderingar och strategiska analyser. Vi välkomnar Susanne och ser fram emot att hon börjar!

Susanne Hörnfeldt, tillträdande partner, Cushman & Wakefield, säger:
– Det ska bli roligt att komma tillbaka till konsultbranschen efter sju intressanta och lärorika år på Klövern. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor på Cushman & Wakefield samt deras kunder och hjälpa till att utveckla affären ytterligare. Det känns spännande att få vara med och bidra till Cushman & Wakefields fortsatta tillväxtresa.

Cushman & Wakefield är marknadsledande inom fastighetsvärdering och strategisk rådgivning. Årligen värderar teamet över 5.500 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1.500 miljarder kronor på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal rådgivningsuppdrag av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer inom affärsområdet Strategic Advisory.