9 maj 2021
torsdag, 15 april 2021 18:23

JLL rekryterar fyra medarbetare till Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Fastighetskonsulten JLL expanderar och förstärker Capital Markets med fyra nya medarbetare. Teamet utökas med en director, två senior associate och en associate.

Mimmi Gade
börjar i slutet av juni 2021 som director. Hon kommer närmast från Cushman & Wakefield och har bred erfarenhet inom transaktionsrådgivning.

Som senior associate börjar Henrik Wiksell den 26 april 2021 och Lukas Theander den 24 maj 2021. Henrik Wiksell kommer närmast från Croisette och Lukas Theander från Savills.

Den 16 augusti 2021 börjar Hilda Stensson som associate. Hon kommer närmast från avslutade studier till civilingenjör Lantmäteri vid Lunds Tekniska Högskola.

– Det är mycket glädjande att vi rekryterar fyra nya medarbetare som kommer att bidra till JLL:s fortsatta utveckling. Vi ser en fortsatt hög aktivitet i marknaden och vi har flyttat fram våra positioner och vårt avtryck i marknaden rejält sedan i höstas. Under första kvartalet i år hade vi den högsta marknadsandelen av alla säljrådgivare i Datscha Broker Rankings – och det är bara en del av vad vi gör inom Capital Markets. Vi har en hög ambitionsnivå och att vi knyter dessa personer till vårt team gör att vi kommer ett steg närmare vår målsättning att vara en ledande fastighetsrådgivare, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, JLL Sverige.

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Med verksamhet i över 80 länder och 91.000 medarbetare, rankas JLL bland världens 500 största företag av tidningen Fortune.

I Sverige har JLL  kontor i Stockholm och Göteborg som erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.