22 juni 2021
torsdag, 15 april 2021 11:15

Colliers utökar inom Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Kristoffer Björnfot Nyman (bilden) innebär att han blir Associate Director till affärsområdet Capital Markets på Colliers, med placering i Stockholm. Han har varit verksam i fastighetsbranschen sedan år 2007 och han kommer nu senast från Svefa där han arbetat som projektledare för transaktioner. Innan dess arbetade han som Director på CBRE och han har dessutom varit såväl affärsutvecklare som transaktionsansvarig på ägarsidan.

Joachim Svedberg,
Partner & Acting Head of Capital Markets, säger:
– Med Kristoffer ombord får vi ytterligare energitillskott på kontoret i Stockholm. Vi ser en växande marknad inom Capital Markets och behovet av våra tjänster ökar, trots pågående pandemi.

Kristoffer Björnfot Nyman, Associate Director Capital Markets, säger:
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers och att få bidra med min energi, mitt nätverk och mina försäljningserfarenheter.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 14 medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.