9 maj 2021
onsdag, 14 april 2021 09:50

Per-Håkan Andréasson, ny Senior Director på CBRE

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Oscar Sandén som ny Head of Retail, Investor Leasing, gjordes helt nyligen. Nu rekryterar CBRE även Per-Håkan Andréasson (bilden). Han har gedigen erfarenhet och stor kompetens inom retail. Hans fokus kommer att vara projektledning av etableringar, på uppdrag av retailaktörer och handlare. Han tillträder tjänsten hos CBRE som Senior Director den 1 maj 2021.

CBRE, Investor Leasing, Retail, agerar som rådgivare och projektleder uthyrningar och etableringar i hela Sverige. Bolaget upplever en ökad efterfrågan på sina tjänster och för att möta marknadens behov har företaget nu rekryterat Per-Håkan Andréasson som en senior medarbetare till retailgruppen.

Glenn Håkansson
, Head of Investor Leasing, CBRE, Göteborg, kommenterar:
– Trots pandemin och de stora utmaningar som handeln hanterar så har vår retailgrupp varit otroligt framgångsrik. Därför är jag extra glad att vi nu kan presentera en fantastisk förstärkning av vårt team och därmed fortsätta vara den ledande rådgivaren på den svenska Retailmarknaden.

Oscar Sandén
, som är ny på tjänsten som Head of Retail, Investor Leasing, är också mycket nöjd med att kunna rekrytera i dessa utmanande tider och dessutom en så senior kollega som Per-Håkan. Han säger:
– Timingen är helt rätt att förstärka vårt team givet hur retailsegmentet fortsätter växa år efter år, framförallt hos oss på CBRE. Per-Håkan har rätt bakgrund och kompetens som gör att vi kan fortsätta utveckla affärsområdet.

Idag driver Per-Håkan Andréasson det egna företaget TenRep som hjälper företag med etableringar runt om i hela Sverige. Han har lång erfarenhet, ett stort kontaktnät och en unik kompetens om Sveriges handelsplatser och trafikleder. Han säger:
– Var sak har sin tid och just nu känns det som helt rätt timing att börja hos CBRE. Jag tror att det team som jag tillsammans med Oscar Sandén och Bengt Axelsson bildar, har alla förutsättningar att bli fantastiskt bra! Jag anser ju att både Oscar och Bengt är outstanding i Sverige inom sina respektive gebit, så det ska bli en stor ära att få jobba med dem och utveckla etableringssidan tillsammans med dem. Förhoppningsvis kan mina snart tjugo år inom detta segment bidra på ett riktigt bra sätt! Jag ser fram emot att börja den 1 maj 2021.

CBREs experter inom retail delar med sig av kunskap och erfarenhet kring leasing, försäljning eller strukturell uppgradering av butikslokaler. Bolaget hjälper både fastighetsägare såväl som stora detaljhandelskedjor att förstå och navigera den aktuella hyresmarknaden inom retail.

CBRE är den ledande rådgivaren för retailsegmentet i fastighetsbranschen. Bolaget har experter inom uthyrning och tenant rep. CBREs rådgivare är mycket efterfrågade och under år 2020 gjorde CBRE Retail, mitt under pandemin, ett rekordår då företaget hyrde ut cirka 50.000 kvm handelsyta.