19 april 2024
måndag, 12 april 2021 11:44

Liljehammar Hult, chef för HSB Stockholms Kundservice

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 









Rekryteringen av Frida Liljehammar Hult (bilden) innebär att hon har utsetts till chef för HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice. Hon rekryteras internt och kommer närmast från motsvarande roll på HSB Norra Stor-Stockholm. Hon tillträdde sin tjänst den 12 april 2021.

HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice har de senaste åren ökat i kundnöjdhet. I senaste mätningen gav 91 procent av 20.000 tillfrågade kunder medarbetarnas engagemang betyget 4 eller 5 av 5 möjliga.

– Att bygga goda kundrelationer är avgörande för vår affär och Frida, med sin långa erfarenhet av ledarskap och kundservice inom olika branscher är en utmärkt person att ta det arbetet vidare. Det känns extra positivt att Frida rekryteras internt. Det visar att våra satsningar på kompetensutveckling och att erbjuda karriärvägar inom HSB fungerar och framför allt att våra medarbetare vill stanna kvar, säger Sofie Roy, affärsområdeschef Förvaltning och vice vd för HSB Stockholm.

Frida Liljehammar Hult har tidigare varit chef för kundservice inom Telia och Tieto med personalansvar för ett stort antal medarbetare.

– Genom att lyssna in kundernas önskemål och införa nya digitala tjänster som gör vår service mer lättillgänglig ska vi ge kunderna en bra upplevelse som de gärna berättar om för andra, säger Frida Liljehammar Hult, chef Kund- och Medlemsservice, HSB Stockholm.

HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice har cirka 70 medarbetare som handlägger cirka 250.000 ärenden per år