Skriv ut denna sida
torsdag, 01 april 2021 12:14

Besqab startar ännu ett projekt i Hagastaden

Skrivet av 

 

 

 


I ett centralt läge i Hagastaden uppför Besqab ett nytt bostadskvarter med totalt 195 lägenheter och stadsradhus.

Besqab kompletterar nu projektet Legeras 97 ägarlägenheter med ytterligare 98 bostadsrättslägenheter i Hagastaden. Därmed är hela projektet produktionsstartat. Legera ligger i ett attraktivt läge vid hörnet Norra Stationsgatan och Dalagatan och första inflyttning beräknas till tredje kvartalet 2022.

I ett centralt läge i Hagastaden uppför Besqab ett nytt bostadskvarter med totalt 195 lägenheter och stadsradhus. Den första etappen om 97 ägarlägenheter produktionsstartades i november 2020. Nu produktionsstartas även den andra och sista etappen om 98 bostadsrättslägenheter. 

– Vi har haft en väldigt bra marknadskontakt i projektet, både för ägarlägenheterna och för bostadsrätterna. Vi färdigställde tidigt flera visningslägenheter för att kunna visa kunderna de effektiva planlösningarna och den höga standarden i bostäderna, säger Carola Lavén, vd för Besqab.

Legera är ett av Besqabs innerstadsprojekt och utgör en del av Hagastadens utveckling i ett läge med gångavstånd till Odenplans station, stadslivet i innerstan och med närhet till grönområdet i Hagaparken.


Fakta om bostadsprojektet Legera Hagastaden
Totalt 195 lägenheter, varav 97 ägarlägenheter och 98 bostadsrätter. Storlekar: 1 - 6 rum och kök.  Arkitekt: Lindberg Stenberg Arkitekter. Inflyttning: från tredje kvartalet 2022. Upplåtelseformer: Ägarlägenheter, Stadsradhus i ägarform, Bostadsrätter, Takvåningar i etage.

Senaste från Redaktionen