22 juni 2021
tisdag, 30 mars 2021 09:36

Stendörren hyr ut 3.900 kvm i Ulvsunda

Skrivet av 

 

 

 


Ljud och Bildmedia BT AB hyr av Stendörren lager- och kontorslokaler i fastigheten Magneten 33 om 3.900 kvm, belägen på Voltavägen 9 - 13 i Bromma. Hyresavtalet är 7 år.
Stendörren Fastigheter har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med Ljud och Bildmedia BT AB avseende nya lager- och kontorslokaler i fastigheten Magneten 33, belägen på Voltavägen 9 - 13 i Bromma. Ljud och Bildmedia flyttar in redan till sommaren i lokaler om drygt 3.900 kvm.

– Vi är väldigt glada över att Ljud och Bildmedia valt lokaler i vårt bestånd och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen bekräftar en fortsatt stark efterfrågan avseende lager och logistik inom stor Stockholm, säger Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren.

– Höglager, kontor och bra lastningsmöjligheter i närheten av Stockholm City är unikt.  Storleken på lokalen ger oss även möjlighet att ge våra kunder ännu bättre service och fortsätta leverera på en hög nivå. Det är ett spännande nytt kapitel för oss och våra kunder, säger Daniel Thisell, vd för Ljud och Bildmedia BT Aktiebolag.