22 juni 2021
onsdag, 24 mars 2021 16:07

Logicenters bygger ut sin anläggning i Brunna

Skrivet av 

 

 

 


I och med utbyggnaden i Brunna stärker Logicenters sin närvaro ytterligare i området och Logicenter kommer att ha nära 90.000 kvm logistikyta i Brunna vid färdigställandet.


Nu står det klart att Logicenters ska bygga ut en av sina logistikanläggningar i Brunna Logistikpark, norr om Stockholm. Expansionen innebär en utökning på 18.900 kvm och den nya delen beräknas att stå klar under det första kvartalet av 2022.

Logicenters fortsätter att etablera och befästa sin närvaro på strategiska platser för logistik. Nu växlar logistikfastighetsaktören upp och bygger ut en av sina anläggningar i Brunna Logistikpark, där bolaget har haft närvaro sedan 2017. Bland Logicenters hyresgäster i parken återfinns aktörer som Ingram, Zalando, Systembolaget, Bythjul.com och Autoglas.

– Vi är glada över att återigen få utöka vår närvaro i Brunna. Området lämpar sig perfekt för att bedriva logistikverksamhet varför vi nu väljer att utöka vår närvaro i parken. Vår flexibla arbetsmodell gör att vi kan stötta befintliga och kommande hyresgäster med skiftande behov genom exempelvis dessa typer av spekulatva expansioner. Utöver den här utbyggnaden har vi även planer på att utveckla ytterligare en fastighet i parken om 30.000 kvm inom kort, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Brunna Logistikpark är strategiskt belägen norr om Stockholm och erbjuder geografiska fördelar med en välutvecklad infrastruktur med vägar, järnvägar och flygplatser. I och med utbyggnaden stärker Logicenters sin närvaro ytterligare i området och Logicenter kommer att ha nära 90.000 kvm logistikyta vid färdigställandet.