24 april 2024
tisdag, 16 mars 2021 13:30

Annette Anderson, ny marknadschef för Nordr

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 









Rekryteringen av Annette Anderson (bilden) innebär att hon blir ny försäljnings- och marknadschef för Nordr Sverige. Hon kommer närmast från en tjänst som sälj- och marknadsansvarig på Fastighets AB Balder.

Annette Andersson kommer att ingå i den nationella ledningsgruppen och ha det övergripande ansvaret för att leda och samordna försäljning och marknadsföring. Hon efterträder Jonas Engelblom, som utsetts till kommunikationsdirektör på koncernnivå.

 

Annette Andersson har gedigen erfarenhet inom bostadsbranschen och hon har bland annat arbetat som fastighetsmäklare på JM, Nytt Hem Stockholm och Svensk Nyproduktion, där hon även var försäljningschef.  Hon har även varit försäljningschef på Peab Bostad. Annette Andersson tillträder sin tjänst 7 juni 2021.

Fakta om Nordr
Nordr har totalt 18.800 bostäder under utveckling i Sverige och Norge. Koncernen har 180 medarbetare i de båda länderna. Nordr ägs av ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS. Nordr har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige och Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger i Norge.