20 september 2021
måndag, 15 mars 2021 11:23

Handelsbanken hyr 1.500 kvm av Wallenstam

Skrivet av 

 

 

 


Handelsbanken utökar sina ytor Kungsportsavenyn 34.


 


Handelsbanken moderniserar sina ytor på Första Långgatan i Göteborg och förlänger kontraktet med fem år.


Handelsbanken på Första Långgatan i Göteborg moderniserar sina kontorsytor och förlänger kontraktet med fem år och Handelsbanken på Kungsportsavenyn 34 hyr ytterligare yta hos Wallenstam. Efter förhyrningen får de två bankkontoren mer moderna om kundanpassade bankmiljöer om totalt 1.500 kvm.

Handelsbanken på Första Långgatan 24-26 har hyrt sina lokaler en längre tid och banken väljer nu att modernisera sina kontorsytor med hållbarhet, ökad digitalisering och kundmötet i fokus. Det blir fler moderna mötesrum, ett nytt pentry och en ny lounge samt bättre personalutrymmen för den aktiva personalen.

– Vi trivs fantastiskt bra med både läget och kontoret i sig här i Masthugget och ser fram emot en anpassning av lokalerna för att både möta kunderna på bästa sätt i framtiden och samtidigt skapa en modern, hållbar och trivsam miljö för våra medarbetare, säger Anders Olausson, kontorschef för Handelsbanken på Första Långgatan.

På Kungsportsavenyn 34 utökar Handelsbanken sina lokalytor och växer efter en förhyrning till nästan 800 kvm. Lokalen kommer att anpassas i samband med det och beräknas stå klar under våren.

– Avenyn har ett väldigt bra läge och vi trivs utmärkt bra i våra lokaler. I och med förhyrningen kommer vi att bli några fler på plats och stärka upp vårt erbjudande med fler specialister för att möta kundernas efterfrågan, säger Veronica Wallin, kontorschef för Handelsbanken på Kungsportsavenyn 34.

– Det är väldigt roligt att Handelsbanken väljer att växa och utveckla sina lokaler för en ännu bättre kundupplevelse tillsammans med oss. Både Avenyn och Masthugget är väldigt populära områden i de mest centrala delarna av Göteborg, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.