25 april 2024
torsdag, 11 mars 2021 10:35

Colliers växer inom Leasing

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 






Rekryteringarna av Sepide Hariri (bilden t v) och John Nordin (bilden t h) innebär att de två blir Leasing Managers till Colliers affärsområde Leasing and Industrial & Logistics.

Sepide Haririhar
en Bachelor of Science från Oxford Brookes University och hon har erfarenhet av såväl försäljning, ledarskap som kundutveckling. Hon kommer senast från rollen som Area Sales Manager på Scandic Hotel, och hon har innan det arbetat som Business Development Executive på PR Newswire samt som Projektledare på Aegean Blue Holding. Sepide Haririhar kommer att vara placerad på Colliers kontor i Göteborg.

John Nordin har en kandidatexamen i ekonomi från Gävle Högskola och har erfarenhet av såväl affärsmannaskap, lokaluthyrning samt relationsbyggande. Han kommer senast från rollen som Leasing Manager på Atrium Ljungberg, men han har dessförinnan varit Account Manager på Devotum och Ricoh. John Nordin kommer att vara placared på Colliers kontor i Stockholm

Mikael Wallner, Head of Leasing and Industrial & Logistics: säger:
– Det är med stor glädje som vi har rekryterat Sepide Hariri och John Nordin som Leasing Managers. De kommer båda två att på ett konkret och direkt sätt kunna tillföra såväl kompetens som affärer. Detta är ett viktigt steg för att ytterligare öka vår marknadsnärvaro samt fortsätta vår tillväxt inom Leasing.

Sepide Hariri, Associate Leasing and Industrial & Logistics:, säger:
– Det känns väldigt roligt att börja på Colliers som med sin breda kompetens och entreprenörskap inom fastighetsrådgivning och uthyrning leder branschen framåt i en spännande tid. Jag delar Colliers värderingar och ser med spänning fram emot en utvecklande resa tillsammans där jag vill bidra till den fortsatta framgången genom att skapa och bevara långsiktiga och affärsmässiga relationer.

John Nordin
, Associate Leasing and Industrial & Logistics säger:
– Det känns fantastiskt roligt att börja arbeta på Colliers, ett bolag med gott renommé och med många duktiga och erfarna medarbetare. Det är ett intressant marknadsläge att komma in i, där det finns goda förutsättningar att skapa värden för såväl befintliga som nya kunder, vilket jag ser fram emot.

Colliers team inom Leasing består idag av 9 medarbetare som arbetar med fastighetsrådgivning inom segmenten kontor, retail och industri & logistik.