14 april 2021
onsdag, 03 mars 2021 11:39

Sofia Ekerlund, ny marknadschef för Skanska Öresund

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Sofia Ekerlund (bilden) innebär att hon har utsetts till ny uthyrnings- och marknadschef för Skanska Öresund, Malmö. Hon efterträder Marie Persson som lämnat Skanska för att bli vd för Volito Fastigheter i Malmö.

Sofia Ekerlund
har en lång erfarenhet från Skanska där hon har arbetat med fastighetsutveckling i 15 år i roller som uthyrningsansvarig samt ansvarig för hälsa/WELL. Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap om att skapa värde för både kunder och Skanska.

– Jag är väldigt glad över att Sofia tar på sig rollen som uthyrnings- och marknadschef för vårt Malmöteam. Hon är en verklig drivkraft i vår affärsutveckling här i Malmö och under de senaste åren särskilt vad gäller hälsosamma arbetsplatser. Inom detta område är Sofia en eftertraktad person och efterfrågas ofta i externa sammanhang och forum. Jag välkomnar Sofia i hennes nya roll där hon också ansluter till vår lokala ledningsgrupp, säger Camilla Wieslander, vd för Skanska Öresund.

– Vi har en spännande pipeline med hållbara och attraktiva projekt här i Malmö och jag ser fram emot att leda teamet och vårt arbete med att erbjuda attraktiva arbetsplatser till våra framtida hyresgäster, säger Sofia Ekerlund.

Sofia Ekerlund tillträdde sin nya roll den 1 mars 2021.