Skriv ut denna sida
måndag, 01 mars 2021 10:40

Logistic Contractor rekryterar Roger Carlelycke

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Roger Carlelycke (bilden) som en ny affärsutvecklare innebär att Logistic Contractor rustar för fortsatt utveckling. Roger Carlelycke kommer närmast från Bockasjö, där han har arbetat i tio år med projektledning och affärsutveckling av stora logistikfastigheter. Han tillträdde sin tjänst den 1 mars.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och att Roger Carlelycke ansluter till vårt redan starka team. Med sin gedigna bakgrund inom logistikbranschen har han ingående kunskap om vår affär och får en viktig roll i Logistic Contractors fortsatta tillväxtresa, säger Benn Karlberg, vd för Logistic Contractor.

Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har haft en stabil utvecklingskurva under flera år. 2020 uppgick bolagets intäkter till 1,8 miljarder kronor, vilket är en fördubbling sedan 2016.

– Under alla mina år på Bockasjö har jag förstås följt Logistic Contractors framgång på marknaden och alltid uppfattat företaget som framåt och nytänkande. Därför ser jag nu fram emot att få ingå i den organisationen. Extra intressant ska det bli att få verka i en börsnoterad miljö, säger Roger Carlelycke.

Logistic Contractor grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm. 2020 hade vi en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor och 310 anställda.

Senaste från Redaktionen