19 april 2024
måndag, 01 mars 2021 09:27

Croisette startar bolag i Danmark

Skrivet av 

 

 

 


Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.








Croisette Real Estate Partner har sedan starten 2015 haft ett högt tillväxttempo. Ett tempo som under de första fyra åren resulterat i en tillväxttakt på 781 procent och vinnare i Årets Gasell i Skåne år 2020. Idag har Croisette 60 medarbetare, 6 affärsområden och 6 kontor, varav 5 i Sverige och 1 i Reykjavik, Island. Det långsiktiga målet för Croisette är att ligga på en årlig tillväxttakt om 100 procent. Nu satsar Croisette på fortsatt tillväxt och genom att starta bolag i Danmark.

– Danmark har varit under bevakning en längre tid, dels för att vi anser att den lokala marknaden är i stort behov av konkurrens och nytänkande, dels för att brygga gapet mellan Danmark och Sverige. Vi ser verkligen fram emot att vara den aktören som får länderna att bli en region, något som det kämpats länge för på olika fronter, säger Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.

Croisette öppnade sitt första internationella kontor under december 2020, då i Reykjavik, Island. Vid etableringen på Island hade Croisette fördel i att redan ha hittat en Managing Director för kontoret, Styrmir Karlsson, redan innan uppstart av bolaget. I etableringen av ett kontor i Danmark har Croisette fått göra det annorlunda, och anpassa processen åt andra hållet: uppstart av bolag först, följt av rekrytering av Managing Director Denmark.

– Omvärldsförutsättningarna har gjort att vi fått gå en lite annorlunda väg, jag hade tänkt vara över och bevaka marknaden och träffa relevanta personer, men eftersom vi är säkra på att Danmark är vårt tredje land, var det lika bra att köra igång från andra hållet. Så, vi har bildat ett bolag och arbetar med att hitta vår Managing Director för landsbolaget Croisette Denmark ApS och skapa den nya, expansiva och nytänkande fastighetsrådgivaren i Danmark, fortsätter Per Svensson.

Sökandet efter en Managing Director Denmark är således i full gång. Med stor sannolikhet landar Croisette rekryteringen med hjälp av en dansk rekryteringsfirma, där dialog förs med flertalet firmor i skrivande stund. Croisette har stora planer för landsbolaget Croisette Denmark, med en första målsättning om att ha ett kontor på plats efter sommaren 2021.

– Vi ser framför oss att vara en handfull medarbetare innan året är slut, sedan räknar vi att följa vår långsiktiga tillväxtplan därefter, säger Per Svensson.