4 mars 2021
tisdag, 16 februari 2021 11:35

Guy Payn går till CBRE:s nordiska rådgivningsteam

Skrivet av 

 

 

 

 

Utnämningen av Guy Payn (bilden) innebär att han blir Senior Director, Strategic Advisory Services, CBRE Nordics.

Guy Payn kommer närmast från CBRE Asia Pacific, där han verkade i 13 år med att hantera olika regionala och globala konton för CBRE i Hong Kong. Senast arbetade han som APAC Alliance Director för HSBC-kontot och innan dess som Account Director i olika roller för multinationella kunder som Microsoft, Prudential Insurance, Pfizer och Macquarie Bank.

Med bas i Helsingfors kommer Guy Payn att arbeta nära CBRE:s nordiska strategiska rådgivningsteam och han kommer att rapportera till Christer Farstad,  Head of Strategic Advisory Services, Nordics. I sin nya roll kommer Guy Payn att ansvara för strategisk rådgivning till större kunder i hela regionen, med tonvikt på Norge och Finland

Christer Farstad
kommenterar:
– Jag är väldigt glad att ha Guy med oss. Vår förmåga att tillhandahålla den typ av expertis som Guy ger till regionen är en av de viktigaste faktorerna som skiljer oss från våra kunder. Vi ser också fram emot att förbättra våra egna processer och tillvägagångssätt baserat på den erfarenhet Guy har från CBRE APAC.

Guy Payn tillägger:
– Jag är mycket glad över att få gå med i CBRE Nordics Team. Efter att ha flyttat inom CBRE efter 13 år i Hong Kong ser jag fram emot att lära mig det rika affärs- och kulturarvet i regionen. Jag är glad att kunna bidra till den fortsatta tillväxten av de unika funktioner som erbjuds i CBRE:s nordiska plattform via skräddarsydda kundcentrerade råd.