14 april 2021
fredag, 05 februari 2021 12:26

Martin Creydt förstärker Götessons styrelse

Skrivet av 

 

 

 

 Götessons moderbolag har valt Martin Creydt (bilden) till ny styrelseledamot i Götessons moderbolag. Martin Creydt är idag fastighetsdirektör på Pandox AB och han har en lång erfarenhet av operativt arbete inom den nordiska hotellbranschen. Creydt började med extrajobb på helger under sina unga år, därefter följde studier på både Handelshögskolan i Göteborg och på Cornell University i USA.


– Jag ser fram emot att få ta del av Martins långa erfarenhet inom hotellbranschen och som affärsutvecklare. Martin kommer säkerligen bidra med värdefull kompetens då vi som bolag breddar vårt erbjudande inom nya områden, säger Emil Johansson, vd och koncernchef för Götessons.

– Jag ser fram emot att hjälpa Götessons på sin spännande tillväxtresa och samtidigt själv får bredda mina kunskaper inom kontorssektorn som till vissa delar närmar sig mer de publika ytor som hotellbranschen utvecklar, säger Martin Creydt.

– Martin kommer bli ett mycket värdefullt tillskott till Götessons styrelse med sin gedigna erfarenhet. Vi ser fram emot att tillsammans kunna stötta ledningen i det strategiska utvecklingsarbetet de kommande åren, säger Niklas Sloutski, ordförande i Götessons.

Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer Götessons ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. Företaget grundades 1984 av Ola Götesson. Under 2019 tog Accent Equity Partners AB över majoritetsägandeskapet för Götessons fortsatta expansion på den nordiska och internationella marknaden. Bolaget omsatte år 2019 drygt 238 Mkr med ett resultat om 35,5 Mkr.