Skriv ut denna sida
torsdag, 28 januari 2021 13:25

BSK förstärker med nya arkitekter

Skrivet av 

 

 

 

 










Rekryteringarna av arkitekten Annie Flodström (bilden t v) och inredningsarkitekten Erik Nyström (bilden

t h) innebär att BSK Arkitekter växer med nya uppdrag.

BSK Arkitekters nya uppdrag rör exempelvis anpassning av kontor och kommersiella lokaler, samt ett ramavtal för Skatteverket när det gäller tjänster för inredningsarkitektur.

Inredningsarkitekten Erik Nyström kommer närmast från Thomas Eriksson Arkitekter där han bland annat arbetade med inredningen på ICA:s huvudkontor. Han har även varit involverad i produktformgivning för Edsbyn, exempelvis av förvaringslösningen Neat Green och bordsserien Piece Light.

Arkitekten Annie Flodström kommer närmast från Manor House där hon fokuserade på design och inredning för hotell och restaurangmiljöer, som exempelvis Näsby Slott. Tidigare var hon verksam på ElinderSten. Annie Flodström har även arbetat med Gallerian i Stockholm och handelsplatsen Kvarteret Giraffen i Kalmar.

BSK Arkitekter arbetar med stadsbyggnad, husbyggnad och inredning. Företaget står bakom omvandlingen av Nacka Strand, Campus Albano, Magasin 113, Lynx, Yllefabriken, Södertälje sjukhus och Postens huvudkontor. Företaget är till hälften medarbetarägt och tillhör Arcona-koncernen, som i sin tur ägs av Veidekke­

Senaste från Redaktionen