14 april 2021
tisdag, 26 januari 2021 19:13

SPG rekryterar Carl-Henrik Dalvik och Henrik Tune

Skrivet av 

 

 

 

 


Scandinavian Property Group (SPG) stärker sitt finans- och utvecklingsteam genom två nya rekryteringar i Stockholm respektive Oslo.

Carl-Henrik Dalvik
(bilden t v) anställs som Financial Controller i Stockholm. Han kommer närmast från rollen som Senior Associate på KPMG, där han har arbetar med revision av finansiella bolag under de senaste tre åren. Han tillträder sin tjänst den 1 mars 2021.

Henrik Tune
(bilden t h)  anställs som Development Director i Oslo. Han kommer närmast från rollen som projektledare och assisterande sektionschef på Advansia (AFRY) där han varit de senaste sex åren. Han tillträder sin tjänst den 1 april 2021.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna hälsa Henrik och Carl-Henrik välkomna till SPG. Med deras erfarenhet och kompetens kommer vår organisation stärkas ytterligare, säger Carl Zetterqvist, vd för SPG i Sverige.

Han fortsätter:
– Vi kommer fortsätta rekrytera under 2021 till följd av att vår projektportfölj växer ytterligare.

Scandinavian Property Group (SPG) är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden. Organisationen består av 20 anställda med kontor i både Oslo och Stockholm. SPG är en industriell aktör inom tre specifika områden, bostäder, samhällsfastigheter och kontor. SPG har cirka 6.000 bostäder under utveckling samt en byggrättsportfölj om cirka 100.000 kvm BTA som avser samhällsfastigheter och kontor.