Skriv ut denna sida
tisdag, 15 december 2020 11:08

3E Property anställer Stephan Åkerlund som vd

Skrivet av 

 

 

 


Sernekes affärsutvecklingschef Stephan Åkerlund blir ny vd för det unga fastighetsbolaget 3E Property, före detta POP House Fastigheter, ägt av Björn Ulvaeus och Conni Jonssons, som bytte namn till 3 E Property i maj i år och med en ny satsning på samhällsfastigheter.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 






Den första mars tillträder Sernekes affärsutvecklingschef Stephan Åkerlund som ny vd för det unga fastighetsbolaget 3E Property. Hans gedigna erfarenhet från Serneke och Skanska blir avgörande när dagens fastighetsbestånd inom kultur utökas med olika typer av samhällsfastigheter med ett förstärkt hållbarhetsfokus.

 

3E Property är ett nybildat fastighetsbolag som idag har ett fastighetsbestånd för verksamheter inom kultur, nöje och besöksnäring. Det var i maj i år som Björn Ulvaeus och Conni Jonssons fastighetsbolag POP House Fastigheter bytte namn till 3 E Property och med en ny satsning på samhällsfastigheter. Samtidigt gick Fredrik Wirdenius, före detta vd för Vasakronan, in i styrelsen som ordförande för 3 E Property.

Nu har bolaget 3 E Property beslutat att växa vidare genom investeringar i fastigheter inom vård, skola och bostäder. Fokus ligger på att förädla och utveckla fastigheter och områden i Stockholm och i nära samarbete med nyttjarna. Verksamheten präglas av långsiktighet och med ett tydligt fokus på hållbarhet.


– Vi är väldigt glada över att kunna hälsa Stephan välkommen till 3E. Stephans gedigna bakgrund i fastighetsbranschen tillsammans med hans personliga egenskaper gör honom till en perfekt matchning för att bygga 3E till ett framgångsrikt fastighetsbolag, säger Fredrik Wirdenius, ordförande för 3E Property.

– Jag ser fram emot att få driva expansionen av detta spännande fastighetsbolag och bredda erbjudandet inom samhällsnyttiga fastigheter. 3E Property har alla förutsättningar att erbjuda ett långsiktigt attraktivt alternativ för såväl kommuner som dess invånare, säger Stephan Åkerlund.

Senaste från Redaktionen