18 augusti 2022
torsdag, 12 november 2020 13:08

Anders Hansén, ny chef för CBRE Occupier Services

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 


Rekryteringen av Anders Hansén (bilden), som ny chef för Hyresgästrådgivning, Occupier Services, Sverige, innebär att CBRE fortsätter sin satsning för de nordiska marknaderna.

Nyligen tillkännagav CBRE utnämningar i sitt nordiska team. Sammantaget stärker det CBREs marknadsposition i Norden samt i respektive land.

Anders Hansén har arbetat på CBRE sedan maj 2015. Han är en uppskattad konsult och kollega i Sverige.
– Jag är mycket hedrad och full av både energi och idéer inför uppgiften att leda Occupier-teamet i Sverige. Vårt team består av professionella rådgivare som ofta får positiv feedback från våra kunder. Att arbeta över de nordiska gränserna kommer vara mycket uppskattat och värdefullt för oss men framförallt för våra kunder. Jag har arbetat på CBRE de senaste fem åren och jag har en tydlig plan för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, säger Anders Hanén i en kommentar.

Anders Hansén ingår i den nya nordiska ledningen för teamet som arbetar med Occupier Services på nordisk nivå. Teamet är tillsatt för att möta kundernas behov och efterfrågan. Einar Schiefloe har utsetts för att leda arbetet inom Norden. Han kommenterar:
– Vi investerar mycket för att ge bästa service och rådgivning till våra kunder och marknaderna i alla nordiska länder. Vi har säkerställt att vi har experterna på plats för att leda och stärka Occupier-verksamheten och hjälpa våra kunder. Vi fortsätter vår resa för att bli marknadsledande inom detta område.

I en kommentar säger Patrik Kallenvret, Managing Director, CBRE Sweden:
– Våra kunder i Sverige och Norden efterfrågar stöd lokalt, men vill även få rådgivning, data och analyser om marknaden i hela Sverige och Norden. CBRE är unika med våra experter i hela Norden och därför var det naturligt och smidigt att möta kundernas behov genom att tillsätta ett team på nordisk nivå. Det känns så rätt att Anders ingår i det teamet, med hans erfarenhet och driv kommer vi ta stora steg framåt. Det känns lika rätt att Anders leder teamet i Sverige och jag är säker på att han, tillsammans med teamet kommer fortsätta ge den bästa rådgivningen på marknaden.