18 april 2024
tisdag, 24 september 2019 10:58

Christina Karlsson, ny vd för Ettelva Arkitekter

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Rekryteringen av Christina Karlsson Kazeem (bilden) innebär att Ettelva Arkitekter anställer henne som ny vd. Hon har haft ledande roller inom en rad internationella byråer och hon har byggt upp en stor erfarenhet kring att driva och utveckla konsultverksamheter. Hon har en civilingenjörsexamen från KTH och ett engagemang inom hållbar stadsutveckling. Christina Karlsson är aktiv i fastighetsbolaget Castellums styrelse samt ordförande för Creador, ett bolag inom Social Impact som ökar samverkan mellan skola och näringsliv. Christina Karlsson tillträder som vd under oktober.

– Jag kände direkt när jag klev in genom dörren till Ettelva att vi delar värdegrund. Jag ser fram emot att
få jobba med mina roliga och skickliga kollegor som varje dag skapar omsorg om människan och genomtänkta, inkluderande miljöer vi alla mår bra av och vill leva i, säger Christina Karlsson Kazeem.

– Christinas spännande bakgrund – en mångårig kombination av varumärkesbyggande, digitalisering, ledarskap och fastighetsbranschen – kommer att föra Ettelva vidare i vårt eget förändringsarbete, säger Eva Wetterdal, styrelseordförande i Ettelva Arkitekter.

Anders Lindhs val att lämna vd-uppdraget efter 13 framgångsrika år ger honom nu möjlighet att helt fokusera på arkitektarbete i projekt och kundrelationer på Ettelva.