24 juni 2021
tisdag, 07 maj 2019 10:02

Jenny Asmundsson, ny affärsutvecklingschef på Hemfosa

Skrivet av 

 

 Affärsutvecklingschef i Hemfosa Fastigheter är en nyinrättad tjänst som Jenny Asmundsson (bilden) har rekryterats till. Med en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom både privat och kommunal fastighetsverksamhet kommer Jenny Asmundsson att bidra med viktig kompetens i arbetet med kommunrelationer och koncept.

 

Hon kommer närmast från en roll som Senior Director i CBRE Sweden AB, det internationella fastighetsrådgivningsföretagets svenska verksamhet. Hon arbetade tidigare under åtta år i Nacka kommun i olika ledningspositioner. Som bostads- och affärsutvecklingschef ansvarade Jenny Asmundsson bland annat för försörjningen av välfärdsfastigheter i kommunen och som fastighetsdirektör för styrning, ledning och utveckling av kommunens fastighetsverksamhet.

 

Jenny Asmundsson är född 1972 och har en civilingenjörsexamen i lantmäteri vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon tillträder sin tjänst i juni 2019.

 

– Vi är mycket glada över att rekrytera Jenny Asmundsson som ny affärsutvecklingschef i Hemfosa. Hennes bakgrund och kompetens passar perfekt för arbetet med att stärka relationerna till kommunerna och utveckla koncept med våra erbjudanden, områden som är viktiga pusselbitar i Hemfosas fortsatta tillväxt. Jenny kommer även att kunna hjälpa förvaltningsorganisationen att realisera värden i vår befintliga fastighetsportfölj genom att exempelvis tillskapa nya byggrätter, kommenterar Caroline Arehult, vd för Hemfosa.