24 juni 2021
måndag, 06 maj 2019 16:31

Hallberg tar över rodret för Restate nyproduktion

Skrivet av 

 

 Nyproduktionsavdelningen på Restate får i Christine Hallberg (bilden) en ny ansvarig för avdelningen. Hon ersätter Patrik Rosén, som sedan i september 2018 är vd på Restate.

 

– Christine har mångårig erfarenhet i branschen, med sin servicenivå och djupgående kunskaper kommer hon kunna ta avdelningen till nästa nivå, berättar vd Patrik Rosén.

 

I sin roll som ansvarig för Restates nyproduktionsavdelning kommer Hallberg att fortsätta utveckla företagets växande avdelning för konsultation vid nyproduktion av bostäder.

 

– Det är en utmanande tid för många av våra kunder och vi ser fram emot att ge dem det stöd och den kompetens som krävs för att framgångsrikt navigera igenom dessa farvatten, säger Christine Hallberg.

 

Restate, som bildades 2012 av bland annat Bjurfors & Thörner samt Isaksson & Partners, är ett bolag med stor kompetens inom fastigheter. De som arbetar har i Restate har bakgrund som ombildningskonsulter, fastighetsanalytiker, ekonomer, jurister, fastighetsmäklare och fastighetsvärderare.