5 augusti 2021
tisdag, 30 april 2019 13:13

Lisa Elfström, ny vd för SundaHus

Skrivet av 

 


Styrelsen för SundaHus i Linköping AB har utsett Lisa Elfström (bilden) till ny vd. Hon tillträder tjänsten den 6 maj och ersätter Arvid Jannert som efter 8 år lämnar sin position för en mer aktiv roll i styrelsen med fokus på företagets övergripande strategier.

 

– Jag är glad över att kunna presentera Lisa Elfström som ny vd, säger SundaHus styrelseordförande Simo Pykälistö. Lisa har haft olika ledande positioner sedan 2011 och har en djup förståelse för komplexiteten i verksamheten och hur bolaget kan hjälpa företag och organisationer med att skapa långsiktigt värdefulla byggda miljöer genom enkla och effektiva lösningar för medvetna materialval. Jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla det som Arvid Jannert byggt upp och leda företaget till nästa steg i utvecklingen och skapa innovativa och hållbara lösningar som leder till en giftfri och god bebyggd miljö, avslutar han.

 

– Jag är mycket hedrad och glad över det förtroende som styrelsen nu ger mig. Jag ser fram emot att få leda och utveckla ett företag som med stark innovationskraft och kompetens skapat ett erbjudande som förenar miljönytta med affärsnytta, säger Lisa Elfström.

 

SundaHus ska erbjuda fastighetsägare trygghet, nu och i framtiden, genom ett brett utbud av tjänster för medvetna materialval. Med ett webbaserat system och kvalificerad rådgivning är SundaHus en helhetslösning för att systematisera arbetet med att fasa ut farliga ämnen i en byggnads hela livscykel. SundaHus i Linköping AB grundades 1990 som ett konsultbolag för en bättre inomhusmiljö och är idag en ledande aktör på området medvetna materialval.