24 juni 2021
måndag, 01 april 2019 10:48

Tre nya affärsutvecklare på Atrium Ljungberg

Skrivet av 

 

Catarina Sjömark, Elisabet Forsell och Kati Stork.Som ett led i arbetet med att skapa framtidens attraktiva stadsdelar rekryterar Atrium Ljungberg tre nya affärsutvecklare inom bostad, retail och mötesplatser för näringsliv och utbildning.

I Uppsala och norra Stockholm förstärker Atrium Ljungberg organisationen med Catarina Sjömark. Hon kommer initialt att arbeta med projekt Bas Barkarby där Atrium Ljungberg tillsammans med Järfälla kommunen utvecklar en plats för lärande, kultur och näringsliv. Sjömark kommer närmast från Piteå och Luleå kommuner där hon bland annat har varit med och utvecklat Piteå Science Park samt arbetat inom de båda kommunernas näringslivsenheter.

Som ett led i Atrium Ljungbergs bostadssatsning stärker bolaget organisationen med Elisabet Forsell. Hon är i grunden arkitekt och kommer närmast från Tengbom.

I dagarna återvänder även Kati Stork till Atrium Ljungberg. Hon kommer närmast från tjänsten som Leasing Director på Eurocommercial och har en gedigen erfarenhet av retailutveckling, både från tidigare tjänst inom Atrium Ljungberg och från TK Development Sweden.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att Elisabet, Kati och Catarina, med sina unika kunskaper och erfarenheter, nu ska vara med och skapa attraktiva platser inom Atrium Ljungbergs bestånd. Platser där bostäder, arbetsplatser, retail, utbildning och kultur förenas i nya kombinationer, säger Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling, Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungbergs projektportfölj motsvarar 21 Mdr kr, främst fokuserad på Sickla i Nacka och på Gränbystaden i Uppsala. Bolaget har också omfattande utvecklingsplaner i Slussen och på Medborgarplatsen samt för Slakthusområdet.