24 juni 2021
tisdag, 12 mars 2019 11:57

Ödmark, Drougge och Campbell, nya på Logicenters

Skrivet av 

 


Logicenters tillsätter tre viktiga tjänster för att stötta tillväxten för verksamheten.

Victoria Ödmark (bilden t v) blir Business- and Asset Manager på Logicenters och kommer främst att arbeta med utvecklingen av Logicenters affärer och ansvara för att bearbeta nyckelkunder. Hon har arbetat inom NREP i två år och kommer närmast från att ha ansvarat för expansionen av Pelican Self Storage. Dessförinnan har hon fem års erfarenhet som transaktionsrådgivare från Newsec och Savills.

Richard Drougge (bilden i mitten) rekryteras till en roll som Fund Controller med fokus på finansieringsfrågor, investerarrapportering och transaktioner. Förstärkningen är ännu ett steg för Logicenters att stötta tillväxten och möta investerarnas krav på rapportering. Drougge har mångårig erfarenhet inom branschen och kommer närmast från rollen som projektledare vid fastighetstransaktioner på PwC.

Simon Campbell (t h) ansluter som Project Manager till teamet för fastighetsutveckling. I sin roll ska han med stort kundfokus leda nybyggnadsprojekt. Campbell har tolv års erfarenhet från ledande produktionstjänster inom Skanska, senast som projektchef.