24 juni 2021
måndag, 11 mars 2019 14:55

Erik Dansbo, ny partner i Slättö

Skrivet av 

 


Investeringschef, CIO, och till ny partner på Slättö, har Erik Dansbo (bilden) utnämnts.

 

Erik Dansbo kommer närmast från Cushman & Wakefield där han var partner och före det var han partner på Catella Corporate Finance. Hanhar även arbetet med investeringar på Areim. Danbo har en examen i MsC i Finance från Handelshögskolan.– Jag välkomnar Erik till teamet. Vi vill fortsätta att utveckla vår verksamhet med goda resultat och ett högt engagemang. Erik med sin breda erfarenhet och kompetens är en viktig rekrytering för oss, säger Johan Karlsson, vd och grundare, Slättö.

 

År 2018 var ett transaktionsintensivt år både avseende förvärv och försäljningar. Slättös fonder investerade omkring 2,5 Mdr kr och parallellt med investeringarna i nya affärer avyttrades tillgångar till ett samlat värde om drygt 3,2 Mdr kr.

 

– Vårt kunnande inom affären för bostäder och i synnerhet hyresrätter är en styrka där vi visat ett bra track-record sedan starten. Den förmågan avser vi att fördjupa ytterligare. Sedan något år tillbaka har vi ett breddat mandat och förtroende mot investeringar även i kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Med Erik hos oss skapar vi möjlighet för fortsatt höga ambitioner, avslutar Johan Karlsson.

 

– Slättö präglas av en starkt entreprenörsdriven anda vilket tilltalar mig. Jag ser framemot att tillsammans med Johan och övriga duktiga medarbetare utveckla och bredda Slättös verksamhet, säger Erik Dansbo, nytillträdande CIO.