24 juni 2021
torsdag, 28 februari 2019 12:04

Stena rekryterar Kasia Ljungberg i Malmö

Skrivet av 

 

 

 

Stadsutveckling blir allt viktigare för Stena Fastigheter. Som ett led i denna satsning rekryterar bolaget Kasia Ljungberg (bilden) som ny kommersiell fastighetschef i Malmö. Hon har en bred bakgrund som både verksamhetschef och kundansvarig inom kommersiell verksamhet och kommer senast från Riksbyggen där hon arbetat som säljansvarig för kommersiella kunder.

– För mig är Stena Fastigheter ett företag med ett starkt varumärke som präglas av långsiktighet, social hållbarhet och samhällsutveckling. Det, tillsammans med mina erfarenheter med kunden, teamet och affären i fokus gör rollen som kommersiell fastighetschef mycket spännande och stimulerande, säger Kasia Ljungberg.

Stena Fastigheter har under de senaste åren gått från att vara en traditionell förvaltare till att ta en aktiv roll i innovativ och hållbar stadsutveckling. Förtätning och utveckling av hela områden innebär stora möjligheter.

– För oss som kommersiell aktör är relationen till våra kunder en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Vi vill kunna erbjuda nya och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att utvecklas och växa. Kasias erfarenhet och tydliga kundfokus blir en stor tillgång för oss, säger Unni Sollbe, vd Stena Fastigheter Malmö.