24 juni 2021
fredag, 22 februari 2019 15:28

Kungsledens HR-chef till ledningsgruppen

Skrivet av 

 

 


Kungsleden utökar sin ledningsgrupp med ytterligare en ordinarie medlem. Det är HR-chefen Hanna Brandström (bilden), som tar plats i ledningen för att höja den strategiska ambitionsnivån i det viktiga arbetet med att utveckla bolagets organisation och dess medarbetare.

 

Hanna Brandström är sedan knappt två år tillbaka HR-chef på Kungsleden och hon har varit adjungerad i Kungsledens ledningsgrupp sedan dess. Dessförinnan har hon lång erfarenhet från HR-arbete från sina år för General Motors Nordic och Opel/Chevrolet Sverige AB.

 

– För att vi ska nå våra högt ställda mål är det viktigt att vi arbetar strategiskt med att utveckla vår viktigaste tillgång – våra medarbetare och med denna utnämning höjer vi den strategiska ambitionsnivån ytterligare, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

 

– Jag brinner för att kombinera affärsstrategier med medarbetar- samt kompetensfrågor och ser fram emot att få bidra med min erfarenhet för att bygga vidare på bolagets starka kultur och värdegrund med målet om att bli den mest attraktiva arbetsplatsen, säger Hanna Brandström, HR-chef Kungsleden.