24 juni 2021
tisdag, 05 februari 2019 16:43

Stadigh, chef för Castellum i Helsingfors

Skrivet av 

 
Affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors, är en nyinrättad tjänst till vilken Henrik Stadigh (bilden) har rekryterats. Han tillträder tjänsten den 18 mars och han kommer närmast från rollen som Senior Vice President på fastighetsbolaget Sponda.

Som affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors kommer Henrik Stadigh att ansvara för etableringen av Castellums verksamhet i Finland med fokus på att bygga upp en egen organisation i Helsingfors och utveckla det finska fastighetsbeståndet.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Henrik Stadigh till Castellum och att ta nästa steg i vår etablering i Finland. Helsingfors är en jättespännande marknad som vi ser har stor tillväxtpotential, säger Castellums koncernchef Henrik Saxborn.

Det var i juni ifjol som Castellum tog steget in på den finska marknaden genom förvärv av kontorsfastigheten Salmisaarenaaukio 1 i kontorsområdet Ruoholahti i Helsingfors, vilken köptes av Skandia Fastigheter.

– Jag ser mycket fram emot att få bidra till Castellums etablering på den finska marknaden. Jag hoppas kunna tillföra kunskaper och erfarenheter från den finska fastighetsbranschen och min erfarenhet av att bygga framgångsrika team präglade av stark lagkänsla, säger Henrik Stadigh.