24 juni 2021
tisdag, 29 januari 2019 12:02

Cushman & Wakefield växer inom uthyrning

Skrivet av 

 

 Cushman & Wakefield möter kunders
efterfrågan och stärker sitt erbjudande genom att rekrytera Robert Jones (bilden t v) och Linus Tillander (t h) till affärsområdet Agency Leasing.

– Det är roligt att Robert och Linus väljer att komma till oss. Tillsammans blir vi ett starkt team med förmåga att göra skillnad i varje uppdrag och leverera en kundupplevelse utöver det vanliga, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield.

Robert Jones börjar som Leasing Manager med tillträde i februari. Han har flera års erfarenhet som säljare och kommer närmast från en roll som uthyrningsansvarig på kontorshotellet 7A.

Linus Tillander började som Leasing Assistant vid årsskiftet. Han studerar till fastighetsförvaltare på Newtons YH-utbildning och har tidigare bland annat arbetat som husvärd på Novi.

Cushman & Wakefields uthyrningsteam består av sex personer som hjälper fastighetsägare att utveckla sina fastigheter att bli mer attraktiva på hyresmarknaden och mer lönsamma. Uppdragen består av såväl stora projektuthyrningsuppdrag och uthyrning av enskilda lokaler som överlåtelser, hyresbedömningar och omförhandlingar.

– Riktigt roligt att vi lyckats att attrahera två bra personer med starkt driv och hög kunskapsnivå. Detta gör att vi än bättre kan möta våra kunders efterfrågan på uthyrningstjänster idag och i framtiden, säger Karl Persson, Head of Sweden, Cushman & Wakefield.