24 juni 2021
måndag, 28 januari 2019 11:25

Wilfast växer

Skrivet av 

 

 


Förvaltningsbolaget Wilfast, med förvaltning av fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, fortsätter att växa och anställer tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg. Dessa är (från vänster i bild) Nils Rydh, Jennifer Rosenborg och Ulf Holmberg.


– Vi anställer för att kunna vara lyhörda och snabbt fånga upp önskemål och behov hos våra samarbetspartners, investerarare och våra hyresgäster. Det är genom att skapa mervärden för alla våra intressenter som vi blir en attraktiv och heltäckande partner när det gäller frågor som rör förvärv, förvaltning och utveckling av fastigheter, säger vd Mattias Wilson (bilden längst till höger).

Nils Rydh återvänder till Wilfast efter att de senaste sju åren arbetat som chef för fastigheter och investeringar på Pulsen, som vd för Alaska Fastigheter och som senior rådgivare på CBRE. Dessförinnan arbetade han i 17 år som fastighetschef på Wilfast. Vid sidan av kommersiell förvaltning får han nu även i uppdrag att initiera nya affärer och arbeta med investeringar och transaktioner.

Jennifer Rosenborg kommer närmast från en befattning som kundansvarig på Sustend. Tidigare har hon bland annat varit arbetsledare på Stena Fastigheter och anläggningschef på Fitness24seven. På Wilfast arbetar hon som kommersiell förvaltare med ett särskilt ansvar att utveckla och förbättra bolagets miljö- och hållbarhetsarbete, ESG.

Ulf Holmberg är en rutinerad och erfaren förvaltare som närmast kommer från Platzer, där han arbetat med flera av Volvos stora fastigheter i Torslanda. På Wilfast arbetar han som kommersiell förvaltare och kommer även att arbeta med utveckling av nya fastighetsprojekt.

Wilfast arbetar främst med kommersiella fastigheter inom lager, logistik, industri samt handel och är i de flesta projekt även medinvesterare i fastigheterna. Totalt förvaltar bolaget idag cirka 1,2 miljoner kvm lokalyta med ett fastighetsvärde på över 10 Mdr kr.