19 april 2024
fredag, 25 januari 2019 12:48

Colliers rådgivare när Reningsborg hyr av Nordika

Skrivet av 

 

I detta hus i Partille ska Reningsborg öppna en secondhandbutik.

 



Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen av 1.067 kvm i Nordikas fastighet på Laxfiskevägen 4 i Partille. Hyresgäst är Reningsborg och i lokalen ska Reningsborg etablera sin tredje secondhandbutik i Göteborg. Företaget har sedan tidigare butiker i Frölunda och Angered. Reningsborg driver stödboende för ungdomar, ett akutboende för hemlösa familjer, secondhandbutiker med arbetsträning och en biltvätt. Allt med målet att stötta människor både i Göteborg, Sverige och på olika platser utomlands.

– Vi är glada att tillsammans med Reningsborg hittat denna lösning för deras betydande verksamhet. Företaget har lång historik och erfarenhet av viktigt samhällsarbete. Det är ett bra läge för en butik, då området är välbesökt tack vare vår intilliggande fastighet med hyresgäster som Leos Lekland, Elgiganten och Fysiken Klätterlabbet, säger Andrew Taylor, fastighetschef på Nordika Fastigheter.

– Uthyrningen till Reningsborg ligger mig varmt om hjärtat då deras verksamhet är så viktig för så många. Secondhandbutiker ligger rätt i tiden och att Reningsborg öppnar sin tredje butik är ett bevis på det, säger Rozana Eriksson Yevno, Director Colliers.