24 juni 2021
tisdag, 22 januari 2019 10:52

Cushwake rekryterar Sandberg och Eriksson

Skrivet av 

 


 


Cushman & Wakefield (Cushwake) förstärker sitt transaktionsteam med Kristoffer Sandberg (bilden t v) och Nils Eriksson (t h). Kristoffer Sandberg, som närmast har varit transaktionsansvarig på Vincero Fastigheter och tidigare även varit ansvarig för industri- och logistiksegmentet på CBRE Capital Markets, blir projektledare, medan Nils Eriksson har anställts som analytiker. Eriksson har tidigare arbetat på CBRE Global Investors.

– Vi är glada och stolta över att kunna attrahera medarbetare med gedigen erfarenhet och ett starkt track-record, särskilt inom segmentet logistik där vi förväntar oss stor aktivitet under 2019. Cushman & Wakefield i Sverige befinner sig i en expansionsfas och vi söker även fortsättningsvis fler medarbetare som bidrar till att vi stärker vårt kunderbjudande ytterligare, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield.

I fjol genomförde Capital Markets-teamet på Cushman & Wakefield drygt 40 transaktioner till ett värde av cirka 14 Mdr kr och inför 2019 har den kontrakterade uppdragsportföljen ett förväntat försäljningsvärde på över 8 Mdr kr.