24 juni 2021
onsdag, 16 januari 2019 12:17

Hemfosa förstärker med Fjeldgård och Träff

Skrivet av 

 


 

 


Hemfosa Fastigheter förstärker sitt transaktionsteam och anställer Hanna Fjeldgård (bilden t v) och David Träff (bilden t h) som projektledare. Båda tillträder i mars och bidrar med gedigen kompetens från komplexa och värdeskapande fastighetstransaktioner och stärker Hemfosas förutsättningar att befästa sin starka position inom samhällsfastigheter i Norden.

Hanna Fjeldgård arbetar idag på Nordanö (fd Leimdörfer) där hon under de senaste fem åren varit med och genomfört flertalet stora och komplexa fastighetsaffärer med svenska och internationella kunder. Hanna har en master i fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

David Träff har mångårig erfarenhet från fastighetsaffärer och -finansiering inom NatWest Nordisk Renting. Han har under sina sex år inom Nordisk Renting varit verksam som analytiker och associate, och kommer närmast från positionen som Vice President med bland annat ansvar att leda stora transaktionsprojekt. David har en magisterexamen i Fastighet och Finans från KTH i Stockholm/ Cass Business School, United Kingdom.

– Jag är väldigt glad över att välkomna både Hanna och David till vårt transaktionsteam. Vi har höga ambitioner att stärka vår roll som ledande på samhällsfastigheter, och de kommer bidra med både erfarenhet, kompetens och driv”, säger Anna Alsborger, transaktionschef Hemfosa Fastigheter.