Skriv ut denna sida
onsdag, 09 januari 2019 16:28

Jonny Zamora, ny chef på Erlandsson Bygg

Skrivet av 

 


Jonny Zamora, ny Specialistchef för Erlandsson Bygg i Mitt AB.

 

 

Erlandsson Byggkoncernen har sedan 2007 vuxit från 200 Mkr till drygt 3 Mdr kr i omsättning. Bolaget, Erlandsson Bygg i Mitt AB, har som strategi att fortsätta växa i Östergötland och Södermanland.

 

– Vi har fantastiska medarbetare med rätt inställning och hög kompetens. Vi kommer fokusera på hållbara projekt och kunder samtidigt som vi bygger upp verksamheten i rätt takt och med rätt medarbetare, säger Jennie Sahlsten, koncernchef för Erlandsson Byggkoncernen och tf. vd i region Mitt.


– Jag är väldigt tacksam för att få den här rollen. Det är en spännande tid att börja på Erlandsson med den historien bolaget har och nystart man nu står inför. Jag kommer fokusera mitt arbete på att bygga en enhet i Östergötland/Södermanland med specialistfunktioner med stort kundfokus där vi ska leverera stöd till organisationen för bättre projekt med grund i kvalitet, värderingar och samverkan, säger Jonny Zamora.

 

– Vi kommer att behöva hitta fler Erlandssonare i region Mitt, vilket är en förutsättning för att växa. Jonny Zamora kommer vara en stark resurs när vi nu ska bygga upp vårt varumärke och bygga vår verksamhet på hållbara affärer, säger Jennie Sahlsten.

 

Jonny Zamora kommer närmast från Åhlin och Ekeroth Byggnads AB. Han tillträder sin nya tjänst den 4 mars i år.

 

 

 


 


 

 


 

 

 


Senaste från Redaktionen