Skriv ut denna sida
onsdag, 09 januari 2019 14:19

Britt-Marie Nyman blir CFO i Eastnine

Skrivet av 

 


Britt-Marie Nyman.

 


Eastnine AB (tidigare East Capital Explorer) meddelar idag att Britt-Marie Nyman kommer att tillträda som vice vd och CFO i Eastnine, med start senast den 1 augusti 2019. Hon har mångårig erfarenhet från finans- och fastighetssektorn och kommer senast från Catella som Head of Capital Markets, Partner och Director, och tidigare vice vd, Head of Finance & Investor Relations på Klövern.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Britt-Marie till Eastnine och jag är övertygad om att Britt-Marie med sin långa meritlista och tydliga målmedvetenhet kommer att tillföra värde under Eastnines uppbyggnad av ett baltiskt fastighetsbestånd, och fortsatta resa framöver, säger vd Kestutis Sasnauskas.

Eastnine, noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, är ett svenskt investmentbolag med ett substansvärde på 232,4 MEUR. Målet är att omvandla bolaget till ett renodlat fastighetsbolag innan utgången av 2020. Bolaget ska generera förutsägbara kassaflöden genom långsiktig förvaltning av förstklassiga kontorslokaler i de baltiska huvudstäderna.

Senaste från Redaktionen