13 juli 2024
måndag, 08 oktober 2018 12:54

Fastator rekryterar ny CFO och ny transaktionsansvarig

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                         

Fastator har rekryterat Christoffer Strömbäck (bilden t v) som ny CFO samt Emile Sohier (bilden t h) som ny transaktionsansvarig. Båda tillträder i januari 2019. Christoffer Strömbäck kommer närmast från JLL och har tidigare varit på bland annat Swedbank Corporate Finance. Rekryteringarna sker inför bolagets byte från Nasdaq First North till börsens huvudlista Nasdaq Stockholm.

 

Christoffer Strömbäck efterträder Svante Bengtsson som CFO på Fastator, som därmed helt kan fokusera på sin roll som COO.  

 

Emile Sohier var med när Fastator grundades och tillträder som transaktionsansvarig på bolaget. 

 

– Jag är mycket glad för att ha lyckats rekrytera både Christoffer Strömbäck och Emile Sohier till Fastator. Vi känner varandra sedan lång tid tillbaka, så det blir en flygande start. Med deras gedigna kompetens och erfarenhet av fastighetsbranschen innebär det här en strategisk förstärkning av teamet i Fastator. Rekryteringen kan ses både som en förberedelse för vårt framtida byte av börslista och ett sätt att säkra och förstärka Fastators höga tillväxttakt. På två år har våra tillgångar vuxit med 50 procent och med ett par vassa knivar till i lådan fortsätter vi i samma höga takt, kommenterar Joachim Kuylenstierna, vd på Fastator.