23 april 2024
onsdag, 22 augusti 2018 11:30

​BoKlok rekryterar Alsmarker

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                   
Tomas Alsmarker (bilden) rekryterades nyligen till BoKlok som designchef, en ny roll inom företaget. Alsmarker har närmast varit vd för Nyréns arkitektkontor och dessförinnan varit verksam på Tyréns.
    

Tomas Alsmarker kommer i sin nya roll som designchef bland annat att arbeta med att stärka och vidareutveckla användandet av det som hos BoKlok kallas demokratisk design. Det är ett arbetssätt inspirerat av Ikea, som förenar form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris, och där alla dimensioner värderas lika. Den nya rollen kommer att samla en stor del av designarbetet under en chef och funktionen kommer att arbeta med konfigureringen av våra produkterbjudanden på företagets olika marknader.
    

– Industriellt byggande är på väg mot en ny era som skapar helt nya möjligheter. Som designchef på BoKlok vill jag ta ansats i det nya industriella byggandet för att skapa vackra boendemiljöer med själ och hjärta som människor är stolta över. Bostäder som förenar Funktion, Ekonomi, Skönhet och Teknik till en helhet – det jag brukar kalla FEST!, säger Tomas Alsmarker.