19 april 2024
torsdag, 30 november 2017 11:59

Uthyrningsstart för Familjebostäder i Nya Hovås

Skrivet av 
alt
Nya Hovås är en helt ny stadsdel i Göteborg. Totalt byggs 1.300 lägenheter liksom affärer, restauranger, kaféer och service i kvarter med blandad arkitektur.


Familjebostäder i Göteborg har inlett uthyrningen av sitt första hus på Uggleberget i Nya Hovås. Om knappt ett år är det dags för inflyttning – i ett boende med naturen runt knuten, och butiker och restauranger inom promenadavstånd. Framtiden Byggutveckling bygger hyresrätterna på Uggleberget för Familjebostäders räkning.
    

– I området kommer det att finnas lägenheter för de flestas behov. Från de minsta på ett rum och kök till de största på fem rum och kök - med smarta utformningar för att få ut så mycket som möjligt av ytan. En boendemiljö i samklang med naturen med mycket ljusinsläpp, ekparkett och natursten, säger Andanna Deleanu, uthyrare på Familjebostäder.
    

Familjebostäder kommer att stå värd för 368 lägenheter i sexton hus på Uggleberget, både radhus i två våningar och punkthus på upp till tio våningar.

 

De flesta lägenheterna får balkong eller egen uteplats och tio av husen har gemensamma takterrasser. I det första huset inryms 28 lägenheter och i början av nästa år börjar uthyrningen av hus 2 och 3 med ytterligare 56 lägenheter.