25 juli 2021
torsdag, 09 november 2017 12:45

Pricerunner flyttar till Riksbyggens Kungsbron 21

Skrivet av 
alt
Rksbyggen har utvecklat Kungsbron 21 och har tecknat flera nya hyresavtal.

 

Riksbyggen utvecklar sin fastighet på Kungsbron 21 i Stockholm och en av de nya hyresgästerna är PriceRunner som flyttar in under andra kvartalet 2017. Pricerunner och Riksbyggen har tecknat ett femårigt hyresavtal om cirka 1.200 kvm på Kungsbron 21 i Stockholm.

 

– Fastigheten håller på att genomgå en omfattande renovering och byggs om etappvis för att skapa flexibla, moderna och mer hållbara lokaler. Till exempel är fastigheten miljöklassad enligt BREEAM In-Use. Intentionen är att modernisera, effektivisera och långsiktigt öka värdet på denna centrala fastighet, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastigheter på Riksbyggen.

 

Pricerunner har sedan 1999 varit en av Nordens ledande prisjämförelsetjänster utformad efter konsumentens behov för handel. Målet är att ge den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa kunden att jämföra produkter, priser och återförsäljare.

 

– Detta kontor stödjer vår fortsatta expansion och utvecklingen ligger helt i linje med den fas PriceRunner befinner sig i. Vi är glada att kunna erbjuda våra medarbetare topplokaler i bästa läge, säger Nicklas Storåkers, vd på PriceRunner.

 

Savills ansvarar för uthyrning och projektutveckling av Riksbyggens fastighet på Kungsbron 21.

 

– Kungsbron 21 är en av Stockholms mest centrala kontorsfastigheter och det känns väldigt glädjande att vi nu har förmedlat ett avtal med en så pass spännande och etablerad hyresgäst som PriceRunner. Vi ser fram emot det fortsatta utvecklingsarbetet och har stora planer med kommande vakanser i fastigheten, säger Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef på Savills.

 

Under den senaste tiden har flera nya hyresgäster tillkommit på Kungsbron 21. Fastighetsbolaget Tornet och Café & Co har båda flyttat in under andra halvåret. Tornet bygger och förvaltar hyresrätter och ägs bland annat av Riksbyggen. Café & Co är en kombination av café och arbetsplats som kombinerar en dynamisk cafémiljö med bra arbetsplatser.